Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μετά τις αντιδράσεις κυκλοφορεί την Τετάρτη ο ΗΣΑΠ από τις 15:00

Τροποποιούν την αρχική τους απόφαση οι συνδικαλιστές του ΗΣΑΠ για τις κινητοποποιήσεις της Τετάρτης. Συγκεκριμένα θα εργαστούν αύριο 7 Νοεμβρίου από τις 15:00 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους.

Οι σημερινές αντιδράσεις εργαζομένων και πολιτών, καθώς δεν μπορούσαν να μετακινησθούν στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, όπως φαίνεται ανάγκασαν την Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ να τροποποιήσουν την αποφασή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Οι εργαζόμενοι στη Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, 24ωρη απεργία ενάντια στα καινούργια, βάρβαρα, μέτρα της εξαθλίωσης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και του εκτροχιασμού των Αστικών Συγκοινωνιών, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Ωστόσο, για τη διευκόλυνση των απεργών και προκειμένου να ενισχύσουμε την προγραμματισμένη συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 το απόγευμα ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου, θα λειτουργήσουμε από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη. Για να αποτρέψουμε την βαρβαρότητα των μέτρων, που οδηγούν τους εργαζόμενους και όλη την κοινωνία σε εξαθλίωση. Για να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή λαίλαπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...