Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Χαμός πάλι στη Βουλή για τις δηλώσεις Παναγούλη

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
Έξαλλος ανέβηκε στο βήμα ο Ανδρέας Κουτσούμπας, Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, και φώναξε: « Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υπεύθυνος εάν ενώ πάθει κακό η οικογένειά μου»! Αφορμή για το ξέσπασμα είναι η απίστευτη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη ο οποίος απευθυνόμενος στο Κοινοβούλιο είπε «να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη του ΗΠΑ στη Λιβύη». Ο πρέσβης λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε ότι τα λεγόμενα του κ. Παναγούλη τρομοκράτησαν το παιδί του και ζήτησε από την επιτροπή δεοντολογίας της βουλής να εξετάσει όλα τα πρακτικά της συζήτησης ώστε να διαπιστωθεί ποιες δηλώσεις αποτελούν αξιόποινες πράξεις και να επιβληθούν κυρώσεις. Όσα είπε άλλωστε χτες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν το απόλυτο σημείο αναφοράς στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2013 στην Ολομέλεια της Βουλής. Εκείνο που ενόχλησε περισσότερο φυσικά ήταν το «όσοι έχουν υπογράψει τα μνημόνια θα παρακαλάνε να περάσουν από Ειδικό Δικαστήριο, παρά να έχουν το τέλος του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη».

Σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα τη διαγραφή του βουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χθες ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στη χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στο βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους».

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως ο κ. Παναγούλης ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του και διευκρίνισε ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνο . «Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ», πρόσθεσε ενώ απευθυνόμενος στον Σίμο Κεδίκογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ σύστησε να υποβάλει τις υποδείξεις του προς τον Αντώνη Σαμαρά προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα Β. Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κεδίκογλου: Να διαγράφει άμεσα ο Παναγούλης από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Με... εκτέλεση απείλησε ο Παναγούλης τους μνημονιακούς υπουργούς και βουλευτές





Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...