Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Γιούλη Σφηνιά: Η χήρα του «αυτοκράτορα» της ελληνικής ακτοπλοΐας χάνει τη βίλα στην Εκάλη

Εχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από την αυτοκτονία του εφοπλιστή Παντελή Σφηνια, οκτώ μήνες μετά το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα». Σήμερα δύσκολες ώρες περνά και η χήρα σύζυγός του άλλοτε ισχυρού άντρας της ελληνικής ναυτιλίας, Γιούλη Σφηνιά – Κλωνιζάκη, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Η αρχή έγινε πριν από μία πενταετία όταν η Τράπεζα Εργασίας στο Λονδίνο διεκδικούσε τη βίλα της Εκάλης. Σήμερα το κουδούνι της κ. Σφηνιά – Κλωνιζάκη χτυπά η εφορία, καθώς τα χρέη της οικογένεια προς το Δημόσιο αγγίζουν τα 354.500 ευρώ. Όπως γράφει και η εφημερίδα Παραπολιτικά, η αντίστροφη μέτρηση για την ίδια και την αστραφτερή, σχεδόν παραμυθένια ζωή που έκανε ξεκίνησε όταν ο αυτοκράτορας της ελληνικής ακτοπλοΐας έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου του στον Πειραιά.

Από τότε η Γιούλη Σφηνιά – Κλωνιζάκη κλείστηκε στον εαυτός, απομακρύνθηκε από γνωστούς και φίλους. Με τους δύο γιους του αυτόχειρα, Νικόλα και Μηνά, δεν είχε ποτέ τις καλύτερες σχέσεις, αφού δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την υπερβολική έκθεση του πατέρα τους σε κοσμικά events που πήγαινε μαζί της.

Μάλιστα κάποιοι γνωστοί είπαν πως η χήρα Σφηνιά αναζήτησε διέξοδο στη θρησκεία πραγματοποιώντας συχνές επισκέψεις σε μοναστήρι της Αττικής, προσπαθώντας να ξεφύσει από το παρελθόν.



Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...