Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Επιδειξίας φυλάει καραούλι έξω από φροντιστήρια

Φόβος και τρόμος μαθητριών έχει γίνει αλλοδαπός επιδειξίας στην Τρίπολη. Στήνεται έξω από τα φροντιστήρια και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στις ανήλικες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοριτσιών, πριν λίγες μέρες ο ανώμαλος άντρας είχε στήσει καραούλι έξω από κεντρικό φροντιστήριο και μόλις σχόλασαν τα παιδιά, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται προκλητικά μπροστά τους.

Οι μαθήτριες κατατρόμαξαν και ξαναμπήκαν γρήγορα στο φροντιστήριο, όπου ενημέρωσαν τη διεύθυνση γιατο συμβάν. Οι καθηγητές ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όταν πήγαν οι αστυνομικοί, ο επιδειξίας είχε εξαφανιστεί.

Η Αστυνομία προχώρησε σε πολλές προσαγωγές υπόπτων, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει το δράστη. Παρόλα αυτά, συνεχίζει τις έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, ένας άλλος επιδειξίας προκαλούσε την κοινωνία της Τρίπολης. Ήταν 40άρης Έλληνας, ο οποίος κατέβαζε τα παντελόνια του στην είσοδο του πάρκου του δικαστηρίου, αλλά μετά από τις φωνές που έβαλε μια γυναίκα, εξαφανίστηκε δια παντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...