Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Μαρινάκη μην πας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ" λέει η αστυνομία...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Από πλευράς αστυνομίας και αρμόδιων φορέων τονίστηκε στους εκπροσώπους των δύο πλευρών πως πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και να μη "δυναμιτιστεί" το -ήδη τεταμένο- κλίμα και οι δύο ΠΑΕ δεσμεύτηκαν να αποφύγουν "εμπρηστικές" δηλώσεις ή ενέργειες πριν τον αγώνα.

 Συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν επίσης θέματα ασφαλείας που έχουν να κάνουν με την άφιξη και την αναχώρηση της αποστολής των "ερυθρολεύκων" από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Να σημειωθεί ότι από την Αστυνομία εκφράστηκε η άποψη ότι θα ήταν καλύτερα να μη μεταβεί στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που θεωρείται "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά τα όσα συνέβησαν στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης". Οι εκπρόσωποι των "ερυθρολεύκων" απάντησαν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα λάβει πιθανότατα την απόφαση την τελευταία στιγμή και, σε περίπτωση που τελικά πάει στο ΟΑΚΑ, η Αστυνομία τόνισε ότι θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...