Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

"Έφυγε" η δημοσιογράφος Έλενα Αβραμοπούλου

Πολύ νέα και πολύ ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών η συνάδελφος Έλενα Αβραμοπούλου. 

Η Έλενα Αβραμοπούλου είχε εργαστεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία και Χρηματιστήριο, καθώς και σε άλλες εφημερίδες, ενώ το χρονικό διάστημα 2005- 2009 ήταν στέλεχος του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ήταν παντρεμενη με τον καθηγητή του ΤΕΙ Μεσολογγίου Κώστα Μπαταργιά και είχε έναν γιο 3 χρόνων. Η κηδεία της θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ανδραβίδα.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Η Έλενα Αβραμοπούλου γεννήθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας το 1970.
Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές φοίτησε στη Νομική Σχολή, όμως δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, γιατί από πολύ νωρίς την κέρδισε η δημοσιογραφία.
Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ», και στη συνέχεια εργάστηκε στον Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑ», ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίου ειδήσεων.

Αργότερα εργάστηκε στην εφημερίδα «ΑΔ. ΤΥΠΟΣ» απασχολούμενη στο ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ από το 1998 απασχολήθηκε με το οικονομικό και το επιχειρηματικό ρεπορτάζ στις εφημερίδες «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», «ΧΩΡΑ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και τους Ρ/Σ «PROFIT» και «FLASH».
Η Έλενα Αβραμοπούλου ήταν μια ευγενής, χαμογελαστή και αξιόλογη συνάδελφος, η οποία στη σύντομη ζωή της εργάστηκε με αξιοπρέπεια, εργατικότητα, ήθος και συναδελφικότητα.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την καλή, αλλά άτυχη συνάδελφο.
Η κηδεία της Έλενας Αβραμοπούλου θα γίνει το Σάββατο, 17 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι, στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...