Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

«Ναυάγησαν» οι συνομιλίες με ΠΝΟ - Διαμαντοπούλου

Από συνέντευξη με την Άννα Διαμαντοπούλου.
Image via Wikipedia
Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν τελικά οι συνομιλίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με την Άννα Διαμαντοπούλου και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ναυτιλίας. Κανονικά θα γίνουν οι απεργίες των ναυτεργατών από Δευτέρα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς, υποστήριξε πως δεν προέκυψε τίποτα διαφορετικό και το συμπέρασμα ήταν ότι δεν υπάρχουν λύσεις σε αυτή τη φάση, με αποτέλεσμα οι απεργιακές κινητοποιήσεις να γίνουν κανονικά, όπως έχει προαναγγείλει η Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλά, κανένα από τα αιτήματά τους δεν έγινε δεκτό, ενώ όπως κατήγγειλε σε «ό,τι γίνεται από πλευράς κυβέρνησης δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε προγραμματισμός».

«Η ελληνική εμπορική ναυτιλία χρειάζεται γερό τιμόνι και καθαρές λύσεις», τόνισε νωρίτερα ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, σημειώνοντας πως «οι αναγγελθείσες κινητοποιήσεις των ναυτεργατών επιβεβαίωσαν, με τον χειρότερο τρόπο, τις επιφυλάξεις που έχει εκφράσει εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...