Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Λαμία: Κυνηγητό Ρέππα με νταλικέρηδες!

Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επι θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στην Λαμία και προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο ΦΘΙΑ, όπου έδινε συνέντευξη τύπου για τις εσωκομματικές εκλογές.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, η μυστικότητα που υπήρξε γύρω από την επίσκεψή του, βοήθησε ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα ή και επεισόδια.

Ακόμη και οι δημοσιογράφοι πληροφορήθηκαν μια ώρα πριν, τον τόπο συνάντησης με τον υπουργό.

Ο ίδιος πάντως, απέδωσε την μυστικότητα αυτή, στο φορτωμένο προγραμμά του.

Όπως και να 'χει, οι αυτοκινητιστές κατάφεραν να κατεβάσουν τον Δημήτρη Ρέππα από το ΙΧ στο οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και πριν φύγει για Αθήνα, να εχουν μια ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.

 Στο σημείο πρόλαβαν να πάνε τρία φορτηγά και μια ομάδα περίπου 10 συνδικαλιστών, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του σωματείου της Φθιώτιδας Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.
Η κινητοποίηση δεν ήταν του μεγέθους που επιθυμούσαν οι νταλικέρηδες, μπορεί να μην πρόλαβαν ούτε τα πανο να ξεδιπλώσουν...
Δήλωσαν όμως ικανοποιημένοι που κατάφεραν έστω αυτή την ολιγόλεπτη διαμαρτυρία

"Αν είχαμε προλάβει να οργανωθούμε μπορεί και να έπεφτε ξύλο" δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους οδηγούς στο lamiastar.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...