Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το δημόσιο ευχαριστώ της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Λευτέρη Πανταζή

Άκρως συγκινητική ήταν η συνάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου με το Λευτέρη Πανταζή πριν απο λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» όπου εμφανίζεται η πρώτη, μαζί με τη Μαρινέλλα!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα του θέλοντας να απολαύσει από κοντά ένα από τα πιο πετυχημένα νυχτερινά σχήματα της φετινής σεζόν. Την είσοδο της στην πίστα κάνει η Νατάσα, και αφού ερμήνευσε τα νέα της σουξέ, ζήτησε απο την ορχήστρα της να διακόψουν για λίγο το πρόγραμμα της!

Κατευθυνόμενη προς το τραπέζι του Λευτέρη Πανταζή, τον καλωσόρισε στο μαγαζί, θέλοντας όπως την άκουσαν οι εκατοντάδες θαμώνες του μαγαζιού να του εξομολογηθεί δια μικροφώνου κάτι πολύ σημαντικό!

Να τον ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της, για τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην ζωή της, την στιγμή που ήρθε απο την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.

«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας ΆΡΧΟΝΤΑΣ αλλά και ένας μεγάλος ΚΥΡΙΟΣ. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα ήταν ο μόνος άνθρωπος που κράτησε το λόγο του σε όσα μου είπε και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Είναι το καλύτερο παιδί της νύχτας και ψυχούλα και αυτά πρέπει να τα λεμέ. Λευτέρη σε ευχαριστώ» άκουσαν την απόλυτη λαϊκή μας ντίβα να εξομολογείται δημόσια από καρδιάς στο Λευτέρη.

Εκείνος με ένα χειροφίλημα, της ανταπέδωσε τα τιμητικά της λόγια, και στη συνέχεια ξεσήκωσαν τον κόσμο ερμηνεύοντας από κοινού το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...