Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σαρκοζί σκοτώθηκε σε τροχαίο;

Μακάβρια φάρσα; Δάχτυλος χάκερ; Λάθος; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, μέχρι αυτή την ώρα, ποιος κρύβεται πίσω από την ανάρτηση οικονομικής ιστοσελίδας η οποία δημοσίευσε τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου στο οποίο αναφέρεται ότι ο Σαρκοζί πέθανε σε τροχαίο.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, που έχει ορθογραφικά λάθη και ημερομηνία 2 Μαρτίου, ο πρόεδρος -πηγαίνοντας με τη μοτοσυκλέτα του στα γραφεία της προεκλογικής του εκστρατείας- έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

«Η απώλεια για τη Γαλλία είναι μεγάλη. Ο πρόεδρος έχασε τη μάχη με τον θάνατο, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του σε νοσοκομείο, και το Ελιζέ ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον χαμό του», τονίζεται στο τηλεγράφημα .

Φυσικά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Ο Σαρκοζί όχι μόνο ζει, αλλά και βασιλεύει, και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη μάχη των προεδρικών εκλογών.

Από το γαλλικό πρακτορείο διέψευσαν ότι ανακοίνωσαν τον θάνατο του Σαρκοζί, ενώ οι υπεύθυνοι της διαδικτυακής εφημερίδας δηλώνουν πως «τα έχουν χαμένα», καθώς δε γνωρίζουν ποιος κρύβεται πίσω από το διαδικτυακό θάνατο του πρόεδρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο «ψεύτικος χαμός» πολιτικών προσώπων.

Το 2011 από το λογαριασμό twitter του Fox News είχε «ανακοινωθεί» ο θάνατος του Μπαράκ Ομπάμα.
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...