Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αλεξάνδρα Λοΐζου: Αναστατώνει την Ισπανία!

Για πρώτη φορά Ελληνίδα φιλοξενήθηκε σε Βραζιλιάνικο κανάλι και μάλιστα με τόση μεγάλη επιτυχία. Η Αλεξάνδρα Λοίζου η μεγάλη νικήτρια του Miss Europe Face που κάνει διεθνή καριέρα.  ασχολείται με μικρά παιδάκια σε ορφανοτροφεία στην " Αφρική και όχι μόνο δέχτηκε πρόσκληση από το ULTRA CHANNEL για το βραδινό σόου «BIBO NUNE».

Κανένας έλληνας δεν έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα και περίπου 45 εκατομμύρια κόσμος παρακολούθησε την εμφάνιση του κοριτσιού που στην Ελλάδα το μάθαμε μέσα από το μόντελινγκ και τις κοσμικές εμφανίσεις της μαζί με την παρέα της.

 « Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρέθηκα εκει. Είχα την τιμή να με καλέσουν σε ένα σόου που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και σε άλλο Ευρωπαϊκό κράτος. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για την ζωή μου και να μοιραστώ εμπειρίες μου με τους συνεργάτες μου για το έργο που επιτελούμε σε ορφανοτροφεία στην Αφρική. Τώρα με βρίσκεται στην Ισπανία που έχω φωτογράφηση για καταλόγους με μαγιό.

 Η Αλεξάνδρα θα επιστρέψει στην χώρα μας σε δέκα μέρες περίπου και στην προσωπική της ζωή είναι single. Συζητήθηκε όσο καμία άλλη κοπέλα για την σχέση της με Tούρκο ποδοσφαιριστή αλλά αυτό το καυτό ειδύλλιο έληξε το καλοκαίρι μετά από δική της απόφαση μιας και η τεράστια δημοσιότητα που υπήρχε στην Τουρκία την είχε ενοχλήσει πολύ.

Η ενασχόληση της με τις φιλανθρωπίες μετά τονγάμο που έκανε με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο άλλαξε τον τρόπο σκέψης της και τον τρόπο που ζει. Ταξιδεύει συνέχεια ( πριν μια εβδομάδα 'έκανε τριήμερη απόδραση στο Λονδίνο με τον φίλο της Κωνσταντίνο Εμανουήλ) και έχει κατηγορηθεί πολύ από τον άνετο τρόπο που ζει με ακριβά αυτοκίνητα και με παροχές που όλοι θα ζηλεύαμε . Στόχος του σέξι κοριτσιού είναι να γνωρίσει και να βοηθήσει παιδιά που είναι ορφανά και αυτό το κάνει πάντα με την βοήθεια και τις γερές βάσεις που έχτισε με τον άνθρωπο που αρραβωνιάστηκε στην Αφρική αλλά χώρισε πολύ φιλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...