Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κακλαμάνος: Ο καβγάς του με τον Μιχελάκη τον οδήγησε σε παραίτηση..

Λύθηκε η συνεργασία του διευθυντή του "Ράδιο 9" Μάνου Κακλαμάνου με τον όμιλο της Κάντζας.

Οι λόγοι του διαζυγίου έχουν να κάνουν με τη χθεσινή εκπομπή του Μάνου Κακλαμάνου και του Δημήτρη Καζάκη στην οποία, ο διευθυντής του σταθμού αντιπαρατέθηκε έντονα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ Γιάννη Μιχελάκη για την υπογραφή του νέου μνημονίου.

 Μάλιστα η ένταση της συζήτησης ήταν τόσο υψηλή που κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ακούστηκε να λέει στον αέρα ότι παραιτείται.'

Οπως φαίνεται, στενοί συνεργάτες του ιδιοκτήτη του ομίλου Δημήτρη Κοντομηνά, ενοχλήθηκαν τόσο που αποφάσισαν ότι δε θα καλύψουν τον διευθυντή του ραδιοφώνου στη "μάχη" με τον κ.Μιχελάκη.

Ανάρτηση στο blog του¨Δ. Καζάκη αναφέρει:

Η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις "άνωθεν υποδείξεις". Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει "υπόδειξη" αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ' αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ' ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να "περάσει" οπωσδήποτε. Η "γραμμή" που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: "πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση".
Παρά την "άνωθεν υπόδειξη" η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα "γραμμή". Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε "άνωθεν υποδείξεις", αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί. 
10/9/2012
Δημήτρης Καζάκης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...