Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Πατέρας σκότωσε δύο άτομα που διέγραψαν τη κόρη του από το Facebook!

Image representing Facebook as depicted in Cru...
Image via CrunchBase
Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Ο τίτλος ακούγεται σα να μεταφέρεις μυθιστόρημα της  Άγκαθα Κρίστι στη σύγχρονη εποχή αλλά δυστυχώς πρόκειται για τη θλιβερή πραγματικότητα.
Και επειδή η τρέλα  δεν πάει στα βουνά αλλά στις πόλεις, στο Μάουντεν Σίτι (εδώ ταιριάζει η παροιμία) του Τενεσί ένας πατέρας κατηγορείται ότι διέπραξε διπλή δολοφονία επειδή τα θύματα… έσβησαν την κόρη του από φίλη τους στο Facebook!
Πραγματικά δεν  ξέρουμε τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό τον κόσμο αλλά τέτοια αιτία  για να αφαιρέσει κάποιος δύο  ζωές, πρώτη φορά συναντάμε.
Ο 60χρονος Μάρβιν Πότερ συνελλήφθη από την αστυνομία ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας του Μπίλι Πέϊν και της φίλης του Τζέϊν Χέϊνσγουερθ. Το άτυχος ζευγάρι είχε μια διαφωνία με την 30χρονη κόρη του Πότερ, Τζενέλ, και την διέγραψε από φίλη στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (sic)…
Ο Πότερ προσελήθη προφανώς και μαζί με τον φίλο της κόρης του Τζέϊμι Κερντ κατηγορούνται ότι σχεδίασαν και οργάνωσαν τη δολοφονία του ζευγαριού. Σύφμωνα με τα στοιχεία, μαζί κατέστρωσαν το σχέδιο το οποίο εκτέλεσε ο Πότερ που μπήκε στο σπίτι και πυροβόλησε πρώτα τον άνδρα και μετά τη γυναίκα.
Το τραγικότερο της ιστορίας είναι ότι το άτυχο  ζεύγος άφησε πίσω του ένα μωράκι 8 μηνών.

 http://topontiki.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...