Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το lovestory του εφοπλιστή με το μοντέλο

Ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας οδεύουν η Χρύσα Κοντογιώργου και ο Απόστολος Βεντούρης μετά την απόφασή τους να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Το μοντέλο και ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του ισχυρού άντρα της ναυτιλίας και προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ) ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο πήρε στα χέρια του το διαζύγιό του από την επί είκοσι χρόνια σύζυγό του Άννα Μπουτσουρίδου με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά και πλέον ατενίζει το μέλλον έχοντας στο πλευρό του την όμορφη Χρύσα.

Εκείνη, είναι γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο μόντελινγκ από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της μιας και πρόκειται για μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα.

Σύντομα όμως η ίδια διαπίστωσε πως της άρεσε πολύ η υποκριτική και έτσι έκανε διάφορες εμφανίσεις στην τηλεόραση και σε πολύ σημαντικές δουλειές όπως ήταν οι σειρές «Αληθινοί έρωτες», «10η εντολή», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Τηλεμπόρα» και πολλές ακόμα. Φέτος, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχημένη παράσταση «Ζωή ποδήλατο» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Τσιβιλίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...