Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Την Τετάρτη το απεργιακό φύλλο της «Ελευθε­ροτυπίας»

Την ερχόμενη Τετάρτη θα κυκλοφορήσει, πι­θανότατα, το απεργιακό φύλλο της «Ελευθε­ροτυπίας», ημέρα που θα εκδικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση υπαγωγής της Χ.Κ. Τεγόπουλος στο άρθρο 99.

Αν και η πρόθεση και οι προσπάθειες των ερ­γαζομένων ήταν να κυκλοφορήσει το φύλλο πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, μια σειρά από νομικά και τεχνικά ζητήματα τους υποχρεώνουν να κυκλοφορήσουν την απερ­γιακή έκδοση, όπως όλα δείχνουν, ανήμερα της εκδίκασης της υπόθεσης και με στόχο να διανεμηθεί κανονικά η εφημερίδα, με τις πληροφορίες, ωστόσο, να κάνουν λόγο ότι εξετάζονται και διαφορετικοί τρόποι κυκλο­φορίας.

Για αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση στις 2 το μεσημέρι, ώστε να αποφασιστεί η στάση που θα κρατήσουν οι εργαζόμενοι στην εκδί­καση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99.

Εξάλλου, οι δημοσιογράφοι Γεώργιος Κα­ρελιάς, Ιωάννης Παντελάκης, Μαρία Δέδε, Κωνσταντίνος Τσαπόγας, Δέσποινα Αντύπα, Φώτιος Απέργης, Αικατερίνη Κατή, Παναγιώ­τα Μπουκουβάλα, Χρήστος Ανδρέας-Μιχαήλ Μιχαηλίδης και Θεοδώρα Νταϊλιάνα, με πα­ρέμβαση - αίτηση στη διαδικασία της δίκης, ζητούν να εξαιρεθούν οι απαιτήσεις των ερ­γαζομένων για τους μισθούς και τις αποζη­μιώσεις τους από την αναστολή εκτέλεσης και να απαγορευθεί οποιαδήποτε διάθεση περιουσιακού στοιχείου της «Ελευθεροτυπί­ας» και ειδικότερα του τίτλου αυτής, ο οποί­ος αποτελεί το πλέον πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...