Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Χειροπέδες στο Νίκο Καρδασιλάρη για χρέη

Τη σύλληψη του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, «ΚΩΝ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ», για ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Οι οφειλές του κ. Νίκου Καρδασιλάρη ανέρχονται στο ποσό των 182.000 ευρώ, τελούν υπό ρύθμιση και η εταιρεία θα φροντίσει να διακανονισθούν. Περαιτέρω στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η διοίκηση της εταιρείας συνεχίζεται και εξασφαλίζεται από τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει:

"Η εταιρεία «ΚΩΝ. Καρδασιλάρης ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ», θέλοντας έγκυρα να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, επιβεβαιώνει τη σύλληψη του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας, για ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο. Οι οφειλές αυτές ανέρχονται στο ποσό των €182.000, τελούν υπό ρύθμιση και η εταιρεία θα φροντίσει να διακανονισθούν. Περαιτέρω σημειώνουμε ότι η διοίκηση της εταιρείας μας συνεχίζεται και εξασφαλίζεται από τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της εταιρείας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...