Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

3 VIDEOS: Επεισόδια στις πορείες- Μολότοφ και χημικά - Ενας τραυματίας

Μάχη σώμα με σώμα στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ. Όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή Φιλελλήνων και Όθωνος. Oι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.

Μία άλλη ομάδα κουκουλοφόρων με σφυριά και άλλα αντικείμενα έσπαγε τα μάρμαρα στην πλατεία και στη συνέχεια πετάει τα κομμάτια προς την πλευρά των αστυνομικών. Από τα επεισόδια έχει τραυματιστεί ένας διαδηλωτής. Στο σημείο έφτασε μια ομάδα του ΕΚΑΒ που προσέφερε στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Τα επεισόδια σημειώνονται στην κάτω πλευρά της πλατείας και όχι μπροστά από το Κοινοβούλιο.


Οι πολίτες καλούνται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, στο Σύνταγμα.
14:40 Νέα ένταση στην Πανεπιστημίου καθώς νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων. Τα επεισόδια σταμάτησαν μετά από χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.
14:00 Συμπλοκές ΜΑΤ με κουκουλοφόρους σε Σταδίου, Βουκουρεστίου και Αμερικής. Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών έχει αποχωρήσει από την πλατεία Συντάγματος.
13:50 Μία προσαγωγή, βόμβες μολότοφ και χημικά στο Σύνταγμα.
13:45 Οι διαδηλωτές αποχωρούν από την πλατεία Συντάγματος ενώ ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις με τα ΜΑΤ να βρίσκονται αυτήν την ώρα στην κάτω πλευρά της πλατείας.
13:30 Επίθεση με μολότωφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ από αγνώστους στο υπουργείο Οικονομικών. Περιορισμένη χρήση χημικών.
13:20: Ένταση στη συμβολή των οδών Όθωνος και Φιλελλήνων, μπροστά από τα ΚΕΠ Συντάγματος, όπου ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε δυνάμεις των ΜΑΤ.
12:50: Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ. Έληξε η συμβολική κατάληψη του υπουργείου Εργασίας από μέλη του ΠΑΜΕ.
12:15: Αστυνομικές δυνάμεις αναπτύσσονται έξω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται έξω από τη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...