Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δημήτρης Σταμάτης (Ν.Δ): Δεν ψηφίζω το νέο Μνημόνιο

Την πρόθεση του να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα ανακοίνωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Σταμάτης,  ο οποίος τόνισε όμως ότι θα ψξφίσει το PSI.

«Αρνούμαι να ψηφίσω είτε μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα είτε άλλα μέτρα που οι ηγέτες της ΕΕ θελήσουν στο μέλλον να επιβάλουν στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμάτης.

 Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

«Αν φύγουμε από το ευρώ η κόλαση που θα ζήσουμε θα είναι άνευ προηγουμένου», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Αναφερόμενος στη νέα δανειακή σύμβαση, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι «πρέπει να υπάρξει ούτως ή άλλως έγκριση από τη Βουλή».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές, λέγοντας: «θα τα δούμε όλα αυτά στην αποψινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

Ο κ. Μιχελάκης επέμεινε στη θέση για εκλογές μόλις ολοκληρωθεί ο σκοπός της κυβέρνησης. «Εκλογές σε κάθε περίπτωση πριν από το Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε όσους προτείνουν παράταση του βίου της κυβέρνησης.

«Έχει ξεφύγει από κανέναν το γεγονός ότι με το που ολοκληρώνεται το PSI και η δανειακή σύμβαση πάμε για εκλογές;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε φύγει από τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί» μεταξύ των αρχηγών στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...