Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

10 πρώην Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ λένε ΟΧΙ στα μέτρα και «βλέπουν» Κουβέλη

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και ενδεικτική της ρευστότητας που επικρατεί είναι η ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του Νομού Ηρακλείου , η οποία υπογράφεται από 10 πρώην Δημάρχους.
Οι συγκεκριμένοι που προέρχονται στην συντριπτική πλειονότητα τους από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ φέρονται να στηρίζουν πλέον την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Με την επιστολή τους ζητούν από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού να ψηφίσουν ΟΧΙ στα νέα μέτρα, ώστε να «μη συνεργήσουν στο έγκλημα που επιχειρείται»
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν : «Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα,  οι κοινοβουλευτικοί  εκπρόσωποι του τόπου μας να επιλέξουν, εάν θα παραμείνουν τιμώμενα μέλη της κοινωνίας μας  ή θα  γίνουν οι καταλύτες της καταστροφής μας  προς όφελος των ¨ξένων¨».
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Εμείς οι παρακάτω υπογράφοντες πρώην Δήμαρχοι, που είχαμε την τιμή να εκπροσωπούμε τις τοπικές μας κοινωνίες και σήμερα, ως  απλοί και ενεργοί πολίτες, παρακολουθούμε με αγωνία και απόγνωση τα όσα δραματικά συμβαίνουν στη χώρα μας, στον τόπο μας, και στη ζωή μας, πιστεύουμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε.
Η επικείμενη αντισυνταγματική και εκτός νομιμότητας διαδικασία ψήφισης του νέου και δυστυχώς όχι «τελευταίου» πακέτου σκληρών μέτρων από την Ελληνική Βουλή, θα  σημαίνει ένα ακόμα βήμα προς την καταστροφή.
Τα νέα μέτρα σηματοδοτούν την περαιτέρω οικονομική και κοινωνική συρρίκνωση της ελληνικής κοινωνίας με άμεσο επακόλουθο τους  την απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Γι αυτό ζητούμε από τους τοπικούς βουλευτές μας, να αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης τους απέναντι στην κοινωνία και την ίδια την έννοια της δημοκρατίας και να ψηφίσουν ΟΧΙ στα νέα μέτρα, ώστε να μη συνεργήσουν στο έγκλημα που επιχειρείται.
Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα,  οι κοινοβουλευτικοί  εκπρόσωποι του τόπου μας να επιλέξουν, εάν θα παραμείνουν τιμώμενα μέλη της κοινωνίας μας  ή θα  γίνουν οι καταλύτες της καταστροφής μας  προς όφελος των ¨ξένων¨.
Ας θυμηθούμε ότι η πατρίδα μας είναι ίσως η μοναδική  χώρα που το ΟΧΙ,  αποτελεί γι αυτήν εθνική επέτειο και μεγάλη ιστορική στιγμή που γιορτάζουμε και τιμούμε όλοι μας.
Δε ζητούμε από τους διεθνείς δανειστές και τους λεγόμενους Εταίρους μας να κατανοήσουν το περιεχόμενο του.
Όμως από τους δικούς μας εκπροσώπους το απαιτούμε έμπρακτα και ΤΩΡΑ.
Ηράκλειο  10 Φεβρουαρίου 2012
Οι υπογράφοντες πρώην Δήμαρχοι
Αρμουτάκης Γιώργης (Μοιρών), Κλαδάκης Μανόλης (Βιάννου),  Λαγουδάκης Κώστας (Μαλίων),   Νικολακάκης Γιώργος (Γουβών),   Οικονομάκης Φανούρης (Ρούβα), Ροδιτάκης Χάρης (Επισκοπής), Σμυρνάκης Μανόλης (Καστελλίου), Τζουλιαδάκης Θέμης (Κρουσώνα), Χαλκιαδάκης Σταύρος (Τυλίσου),  Χατζάκης Γιάννης  (Κόφινα).
Πηγή: www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...