Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κώστας Βουτσάς: «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν το μεγάλο μου απωθημένο»

Καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ο 80χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως μεγάλο του απωθημένο ήταν η Μάρθα Καραγιάννη, αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα απιστίας στο παρελθόν, αλλά αναφέρθηκε και στον Άνθιμο Ανανιάδη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ο ίδιος μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυνατά ντουέτα στις ελληνικές ταινίες του κινηματογράφου, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ οι δυο τους ζευγάρι στη ζωή:

«Η Μάρθα ήταν μεγάλο μου απωθημένο. Δεν τα είχαμε, γιατί όταν εκείνη ήταν ελεύθερη, εγώ ήμουν δεσμευμένος και όταν εγώ ήμουν ελεύθερος εκείνη είχε δεσμό. Και δεν μπορούσαμε να σμίξουμε. Γι’ αυτό κι έχουμε μείνει πολύ φίλοι. Καρδιακοί φίλοι» εξομολογήθηκε.

Όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής του αποκάλυψε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που θέλει τις γυναίκες να έχουν λιγότερους συντρόφους στη ζωή τους σε σχέση με τους άντρες, ο Κώστας Βουτσάς διαφώνησε: «Δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ πιστεύω ότι η γυναίκα όποτε θέλει κάνει την απιστία της. Εγώ, ας πούμε, είχα σχέση με μια κυρία που την επόμενη μέρα παντρευόταν. Ο άντρας της έκανε το μπάτσελορ πάρτι κι εκείνη ήρθε μαζί μου το προηγούμενο βράδυ και μετά πήγε και παντρεύτηκε» και αποκάλυψε πως κι εκείνον τον έχει απατήσει σύντροφός του στο παρελθόν.

Όσον αφορά τον Άνθιμο Ανανιάδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει διεθνή καριέρα και μένει μόνιμα στην Αμερική, δήλωσε: «Είναι στο Λος Άντζελες και έχει κάνει κάποιες καλές δουλειές. (…) Του είπα ότι “αν πας Αμερική, να ξεχάσεις την Ελλάδα. Δεν θα κάνεις τίποτα για να πεις στην Ελλάδα κοιτάξτε τι έκανα”. Γιατί στην Ελλάδα θέλουμε να “ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...