Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ποια είναι η γυναίκα- αράχνη

Μία απίστευτη κομπίνα είχε στήσει η 39χρονη δικηγόρος Γεωργία Γεωργιοπούλου, η οποία εμφανιζόταν ως πληρεξούσια δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας και υποσχόταν να βοηθήσει επιχειρηματίες να επενδύσουν σε ακίνητα, τα οποία θα έβγαιναν σε πλειστηριασμό.

Ήταν μάλιστα τόσο πιεστική και τόσο πειστική που αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά ως προκαταβολή από τα θύματα της.

Το τελευταίο περιστατικό ήταν η προσπάθεια της να «πουλήσει» σε επιχειρηματία από την Κρήτη το ακίνητο ενός από τα πλέον «in» στέκια της Γλυφάδας, το Rich. Μάλιστα μετά από το πρώτο ραντεβού που είχε με το θύμα της, η γυναικά – αράχνη κατάφερε να του αποσπάσει 100.000 ευρώ ως προκαταβολή. Μάλιστα τον πίεζε λέγοντας του «πάρε γρήγορα μία απόφαση μη χαθεί η ευκαιρία».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στη δικηγόρο και τον επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια στη Λένορμαν. Η 39χρονη είχε βάλει ήδη το σχέδιο της σε εφαρμογή. «Ξέρετε ότι συνεχώς βγαίνουν ακίνητα σε πλειστηριασμούς λόγω οφειλών των ιδιοκτητών στις τράπεζες. Μιλάμε για ακίνητα λοιπόν τα οποία βρίσκονται κυρίως στην Αθήνα, αλλά και αλλού, που προχωράνε οι διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης, από την τράπεζα με αποτέλεσμα να βγαίνουν στο σφυρί, πολλές φορές σε πολύ μεγάλη αξία, ειδικά αν είναι ακίνητα με μεγάλη εμπορική ζήτηση. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να πάρει κάποιος ένα τέτοιο ακίνητο με άλλη διαδικασία που γίνεται από την τράπεζα, χωρίς να χρειαστεί να βγει σε πλειστηριασμό ώστε να ανέβει ιδιαιτέρως η αξία του και να μην είναι πλέον συμφέρουσα η επένδυση».

Η δικηγόρος πίεζε τον επιχειρηματία, τονίζοντας του πως η διαδικασία που του προτείνει για να αποκτήσει το ακίνητο είναι απολύτως νόμιμη, απλώς θα έπρεπε να πάρει άμεσα την απόφαση και να καταθέσει μία προκαταβολή της τάξεως των 100.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας πείστηκε και τα λεφτά του έκαναν φτερά. Μάλιστα η 39χρονη του είχε υποσχεθεί πως ύστερα από δική της μεσολάβηση θα έπαιρνε δάνειο 150.0000, προκειμένου να συμπληρώσει το ποσό των 250.000 ευρώ που χρειαζόταν για να αποκτήσει το ακίνητο του Rich.

Λίγες ημέρες αργότερα όμως η Γεωργία Γεωργιοπούλου εξαφανίστηκε ο επιχειρηματίας άρχισε να υποψιάζεται την κομπίνα, αφού η δικηγόρος δεν απαντούσε σε τηλεφωνήματα και μηνύματα του. Όταν αποφάσισε εκείνη να έρθει σε επαφή μαζί του, ο επιχειρηματίας της ζήτησε πίσω τα χρήματα του, κάτι που εκείνη αρνήθηκε γιατί θα την εξέθετε στην τράπεζα. Όταν όμως ο επιχειρηματίας επέμενε η δικηγόρος του είπε πως θα τα έχει σε μία εβδομάδα. Τελικά εξαφανίστηκε και φυσικά ο επενδυτής από την Κρήτη ούτε ακίνητο είδε, ούτε τα χρήματα του.

Ήταν όμως ο μόνο αυτός που έπεσε μπλέχτηκε στον ιστό της γυναίκας αράχνης, αφού εναντίον της εκκρεμούν 603 μηνύσεις, με τα θύματα να κάνουν λόγω για πληρεξούσια – μαϊμού, μέσω τον οποίων τους πούλησε οικόπεδα, πολυτελή σπίτια, πανάκριβα αυτοκίνητα και σκάφη αναψυχής.

Από την περασμένη εβδομάδα κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ύστερα από ομόφωνη απόφαση των εισαγγελικών αρχών, στις οποίες κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την παράνομη δράση της. Εναντίον της 39χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Κορίνθου για απάτη, αφού ένα από τα τελευταία της θύματα αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαρτύριο στο οποίο το είχε υποβάλει εκείνη να ζει.

Ωστόσο η δικηγόρος είχε καταφέρει να «κερδίσει» τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...