Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ΙΚΑ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ "ΕΓΔΥΣΕ" ΤΟ ΙΚΑ
Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθούν και οι επτά κατηγορούμενοι στην υπόθεση της απάτης σε βάρος του ΙΚΑ, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 4ου Ειδικού Ανακριτή.

Οι πέντε γυναίκες υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας και οι σύζυγοι δύο εξ αυτών κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέοι μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν για τις τέσσερις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες, οι οποίες απαγγέλθηκαν για την υπόθεση.

Οι γυναίκες φέρονται να αποδέχθηκαν ενώπιον του ανακριτή το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσαν πρόθεση να επιστρέψουν μερίδιο της ζημιάς, που προκάλεσαν στον ασφαλιστικό φορέα.

Οι σύζυγοι των δύο υπαλλήλων φέρονται να δήλωσαν, απολογούμενοι, πως δεν είχαν γνώση για τις ενέργειες που έκαναν οι κατηγορούμενες, ενώ τόνισαν πως είναι έκπληκτοι για όσα δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με τις συζύγους τους.

Η ΔΗΜΑΡ

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την πάταξη της διαφθοράς στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Δεν αρκεί η παραδειγματική τιμωρία των επίορκων υπαλλήλων του ΥΠΑΝ που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω για διαφθορά.

Απαιτείται άμεσα η παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για έλεγχο, σε βάθος 10ετίας, όλων των σχετικών υποθέσεων.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία τους πιάσανε, και τώρα τι γίνετε ? Θα σταματήσει αυτό το κακό εδώ, πως και με ποιο τρόπο ? Υπάρχει λύση ώστε να μην μπορούν να χρηματιστούν ή να υπαιξερούν (κοινώς κλοπή) χρήματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...