Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Απίστευτη ιστορία: Άφησε έγκυο την 19χρονη κόρη της γυναίκας του

Όχι μόνο ξυλοκοπούσε συχνά-πυκνά την 36χρονη σύζυγο του αλλά άφησε έγκυο και την 19χρονη κόρη της από τον προηγούμενο γάμο. Η ιστορία μάλιστα πήρε άλλες διαστάσεις στο δικαστήριο όπου τα «αίματα» άναψαν και η αίθουσα μετατράπηκε σε ρίνγκ.
Ο 45χρονος επαγγελματίας, τα τελευταία χρόνια, είναι παντρεμένος με 36χρονη γυναίκα, και μαζί έχουν ένα 10χρονο παιδί. Οι τρεις τους, μαζί και με τα τρία άλλα παιδιά που έχει η 36χρονη από τον προηγούμενο γάμο της ζούσαν υπό την ίδια στέγη.
Ο άνδρας, δε δίστασε να αναπτύξει ερωτική σχέση με τη 19χρονη κόρη της 36χρονης, την οποία μάλιστα άφησε έγκυο, εν αγνοία της συζύγου του, η οποία μεταξύ άλλων υπέμενε και ξυλοδαρμό από το σύζυγό της.
Την τελευταία φορά, η 36χρονη δεν άντεξε, πήρε τα τέσσερα παιδιά της και πήγε στη μητέρα της, όμως λίγες ημέρες μετά, η 19χρονη πήρε το 10χρονο αδερφάκι της και επέστρεψε στο σπίτι όπου παρέμενε ο 45χρονος εραστής της και σύζυγος της μητέρας της.
Η 36χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος πήγε στο σπίτι για να βρει την 19χρονη που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και το 10χρονο παιδί, όμως εκεί βρήκε τον 45χρονο, ο οποίος προκλητικά της αποκάλυψε ότι όχι μόνο είχε ερωτική σχέση με την κόρη της, αλλά είναι και ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.
Εμβρόντητη η 36χρονη ακολούθησε τη νομική οδό ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να μπορεί να βλέπει το 10χρονο παιδί της, το οποίο βρίσκεται με τον πατέρα του και τη 19χρονη αδερφή του, χωρίς να βλέπει τη μητέρα του.
Η εξέλιξη της υπόθεσης, όμως, ξεπέρασε κάθε ευφάνταστο σενάριο, καθώς τα αίματα «άναψαν» όταν κλήθηκε να καταθέσει η κουνιάδα της 36χρονης (σύζυγος του αδερφού της).
Ο 45χρονος ειρωνικά απευθύνθηκε στη μάρτυρα λέγοντάς της ότι θα ξεσπούσε ... τις ορμές του και στο δικό της παιδί, αλλά ...δεν πρόλαβε.
Τελικά, η κρίσιμη δίκη για τη διευθέτηση της οικογενειακής υπόθεσης διεκόπη, εξαιτίας του θερμού επεισοδίου που προκλήθηκε στην αίθουσα.
Η κουνιάδα έριξε μία μπουνιά στον 45χρονο, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο σύζυγός της, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τον 45χρονο.
Την οικογένεια πέταξαν σχεδόν με κλωτσιές έξω από τα δικαστήρια και η δίκη αναβλήθηκε για λίγους μήνες αργότερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...