Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κλέλια Ρένεση Aισθάνεται sex symbol;

Σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό TV Έθνος της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής, η Κλέλια Ρένεση εξήγησε την άποψή της για τις “ταμπέλες” κάθε είδους, αλλά και για τον στόχο της, να προχωρά μπροστά στην υποκριτική, χωρίς να πατά "επί πτωμάτων".

«Με φέρνει σε αμηχανία ο όρος sex symbol, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι ετικέτες, τις βρίσκω πολύ περιοριστικές. Τι πάει να πει σύμβολο του σεξ; Γίνομαι σέξι για τους ρόλους, επειδή αυτό μου ζητούν και μπορεί να φωτογραφηθώ ανάλογα για την όποια προώθηση της δουλειάς, αλλά δεν αισθάνομαι…έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Δεν με αφορά η ετικέτα του sex symbol, με αφορά μόνο το να είμαι καλή ηθοποιός και να προχωρώ κάθε φορά και πιο μπροστά».

Όσο για το πώς επιτυγχάνει η ίδια τους στόχους της και αν έχει χρειαστεί ποτέ να πατήσει "επί πτωμάτων", απάντησε: «Πλάκα μου κάνεις; Γιατί να το κάνω; Για να κερδίσω έναν ρόλο; Για να κάνω ένα παραπάνω εξώφυλλο; Για να παίξω σε μια παράσταση; Δεν μπήκα ποτέ σε κάποια δουλειά με ανορθόδοξο τρόπο, Δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Μακριά από μένα τέτοιες τακτικές και τέτοιες στρατηγικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...