Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Στρατιά celebs στο Starlight De Puta Madre party!

Pavlosa, Ντονατέλλα Αδάμου, Ιlan Fernandez, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αναστασία Ταβουλάρη
Όλα πήγαν άψογα, ή αλλιώς De Puta Madre, την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, στο Villa Mercedes, στο πάρτι-παρουσίαση της κολεξιόν της πασίγνωστης φίρμας De Puta Madre 69 του Ilan Fernandez, για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.

ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διάσημοι από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό χώρο και από τα media έδωσαν το «παρών», καταχειροκροτώντας το ντεφιλέ με τα Τ-shirts με τα προκλητικά σλόγκαν που το παρουσίασε η Στέλλα Γιαμπουρά –και το οποίο έκλεισε ανεβαίνοντας στο catwalk η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της De Puta Madre, στην Ελλάδα, Αναστασία Ταβουλάρη - κι έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στον special guest της βραδιάς Ilan Fernandez όσο και στον επιχειρηματία Αντώνη Πουρνάρα που προσκάλεσε τον Mr. De Puta Madre σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

ΤΟ FINALE ΤΟΥ SHOW
Τις μοναδικές ζώνες και τα famous T-shirts του οίκου παρουσίασαν κορυφαία μοντέλα της χώρας μας, μεταξύ αυτών οι Ζώης Σημαντήρας και Romeo Quinonez.To T-shirt-κλου του show ήταν αυτό με τον Μπομπ Σφουγγαράκη, το χταπόδι και το σλόγκαν “porn academy”.

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ
Το Starlight party του Θέμη Γεωργαντά «ενισχύθηκε» από rock κομμάτια, με «σημαία» το Californication των Red Hot Chili Peppers που κέρδισε στα σημεία τους rockers.

Στο κατάμεστο Villa γιορτάστηκε με τον καλύτερο τρόπο η, εκ νέου, «επέλαση» των De Puta Madre στην Ελλάδα μετά τη συμφωνία του Ilan Fernandez με την επιτυχημένη ελληνική εταιρεία Pournaras LTD, παρουσία πολλών επωνύμων.

Το ζεύγος Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Μπέσσυς Μάλφα, σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους, καθώς είναι και προσωπικοί φίλοι του Ilan Fernandez, δεν μπορούσαν να λείπουν. 

ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ
Εκεί και η πάντα sexy Μαριάντα Πιερίδη με τον Δημήτρη Καμενίδη και τον Μίλτο Καρατζά,ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Γιάννης Δρίτσας, η η Ελένη Φιλίνη, το διεθνές top model και ανθρωπίστρια Gloria Mika με τη συνάδελφό της-super model Γιάννα Πολιάκου, η διεθνής dj και ηθοποιός Ladydust Μαρίνα Τσιγονάκη, οι τραγουδίστριες Μαργαρίτα Γκινοσάτη και Μπέσσυ Γιαννοπούλου, ο Κώστας Αλιμπέρτης, ο Ηλίας Πανταζόπουλος και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Όλοι τους, μεταξύ πολλών ακόμα celebs, απόλαυσαν το show και διασκέδασαν σ’ ένα ξέφρενο πάρτι που έκλεισε με τον Mc Onana πλαισιωμένο από sexy χορεύτριες, που εκτόξευσαν την τεστοστερόνη.

Την Τρίτη το πρωί ο Ilan Fernandez αποχώρησε από την Ελλάδα, φανερά ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...