Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αγρίνιο: O σκύλος έσωσε το σπίτι από τη φωτιά!

φωτό από agriniopress.gr
Το επίμονο γαύγισμα από ένα σκυλάκι, έσωσε στην κυριολεξία διαμέρισμα πολυκατοικίας σε πάροδο της οδού Γρίβα στο Αγρίνιο, όταν σε αυτό ξέσπασε πυρκαγιά, νωρίτερα το μεσημέρι.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το agriniopress εκδηλώθηκε από την κουζίνα, την ώρα που έλειπαν οι ένοικοι, πιθανότατα από αναμμένο μάτι και πήρε διαστάσεις, απειλώντας την κατοικία αλλά και ολόκληρο το κτίριο.

Επειδή η πολυκατοικία βρίσκεται σε πάροδο της οδού Γρίβα, κανείς δεν αντελήφθη τι έγινε, αλλά την κατάσταση έσωσε το σκυλάκι των ενοίκων του διαμερίσματος που ξέσπασε η φωτιά. Το σκυλί, άρχισε να γαυγίζει δυνατά και επίμονα, ξεσηκώνοντας τους γείτονες, που διαπίστωσαν πως από το διαμέρισμα που γαύγιζε το σκυλί, έβγαιναν πυκνοί καπνοί!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, που έσπευσε επί τόπου με δυο οχήματα και έξι άνδρες, που εισήλθαν στο διαμέρισμα με μάσκες και ρίχνοντας αφρό, περιόρισαν την φωτιά στην κουζίνα, και την συνέχεια την έσβησαν. Στη συνέχεια μετέφεραν σε διπλανή αυλή με ασφάλεια, το ηρωικό σκυλάκι!

Στο σημείο, δυνάμεις της Αστυνομίας, διέκοψαν την κυκλοφορία, ενώ επί τόπου έσπευσε και ασθενοφόρο, για να παραλάβει την ένοικο του διαμερίσματος, που μόλις έφτασε στο σπίτι της, προφανώς από την στενοχώρια της, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...