Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

6 τρόποι για να καταλάβεις πως είναι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ μαζί σου!

Υπάρχουν, τουλάχιστον, 6 τρόποι για να ανακαλύψεις αν είναι ερωτευμένη μαζί σου. Τρόποι απλοί που θα "τεστάρουν" τον ερωτά της...

* Σε κοιτάζει στα μάτια και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει το βλέμμα της από πάνω σου. Συνήθως θα εστιάσει στα μάτια ή τα χείλη σου και το σώμα της θα σχηματίζει πολλές καμπύλες.

* Όταν είστε μαζί θα ακτινογραφεί το περιβάλλον για να εντοπίσει άλλες γυναίκες-εχθρούς που μπορεί να απειλήσουν την προσοχή που της δείχνετε. Πολύ συχνά μπορεί να εκφράσει αρνητικά σχόλια για το προκλητικό ντύσιμο κάποιας και να το χαρακτηρίσει πρόστυχο.

* Θα γελάει με τα αστεία που κάνετε και θα βρίσκει πολύ ενδιαφέροντα τα θέματα που θέτετε προς συζήτηση. Γενικά, θα δίνει την εικόνα μίας γυναίκας που ενδιαφέρεται μόνο για σταθερά πράγματα στη ζωή της και θα εκφράζει ιδιαίτερα ηθικές απόψεις.

* Θα γελάει ενστικτωδώς όπως και θα χαμογελάει όταν το κάνετε και εσείς. Γενικότερα, θα μιμείται τον τρόπο με τον οποίο κάθεστε, μιλάτε και γενικά τη γλώσσα του σώματός σας.

* Όταν ζητάτε τη βοήθειά της σε κάτι θα σας τη δίνει απλόχερα, με περίσσια φροντίδα και κατανόηση.

* Όταν το προσωπικό της πρόγραμμα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ώστε να καταφέρει να κερδίσει περισσότερο χρόνο με το αρσενικό της αρεσκείας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...