Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Κριτής στη Eurovision Κύπρου ο Καπουτζίδης

Ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, έχει πολύ στενές φιλίες με τη Μεγαλόνησο και μάλιστα παρουσίασε αρκετές φορές τηλεοπτικά βραβεία στο Νησί της Αφροδίτης. Τώρα ετοιμάζεται να είναι ένας από τους κριτές της επιτροπής που θα αποφασίσουν το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Ηβη Αδάμου στον μουσικό διαγωνισμό του Μπακού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Ενα ακόμη μεγάλο όνομα από ελληνικής πλευράς στην κριτική επιτροπή είναι ο Τζώνυ Καλημέρης, ενώ την επιτροπή θα συμπληρώσουν σημαντικά πρόσωπα του κρατικού καναλιού της Κύπρου, αλλά και άτομα που έχουν άμεση σχέση με τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη Eurovision, μέσω ελληνικών συμμετοχών και ήδη έχει δώσει στη νεαρή τραγουδίστρια τις δικές του πολύτιμες συμβουλές. Είναι άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στα νέα παιδιά, και τον γεμίζει χαρά που βρίσκεται έστω και με αυτόν τον τρόπο στο πλευρό της Ηβης.

Από τη μια ο τελικός, που θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου στη Λευκωσία και θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ, και από την άλλη η ξαφνική περιπέτεια υγείας της μητέρας της -μπήκε στο νοσοκομείο για τσεκάπ- έκαναν την νεαρή τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα να έχει πολύ τρέξιμο και αρκετό άγχος.

Η Ηβη θα ερμηνεύσει και τα τρία τραγούδια που έχουν επιλεχθεί, προκειμένου να μην ευνοηθεί ή να μην αδικηθεί κάποιο από αυτά. Την τραγουδίστρια θα αναλάβει στιλιστικά τόσο στον τελικό της Κύπρου όσο και στον διαγωνισμό στο Mπακού η γνωστή σχεδιάστρια Φανή Ξενοφώντος, η οποία συγκαταλέγεται στους είκοσι καλύτερους σχεδιαστές ρούχων παγκοσμίως και έχει ντύσει γνωστά ονόματα από τον χώρο της showbiz, όπως τη Βικτόρια Μπέκαμ, την Ελεονώρα Μελέτη κ.ά.

Οπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, το 12 είναι ο τυχερός της αριθμός και όλοι εύχονται να της φέρει γούρι, ελπίζοντας τα δωδεκάρια να πέφτουν βροχή τη νύχτα του ημιτελικού και του τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...