Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο έρωτας της "εντυπωσιακής" Λάουρας και του μάνατζερ!

Η Λάουρα Νάργιες είναι το κορίτσι του Θέμου που έχει τρελάνει κόσμο!

Ποιος είναι, όμως, ο έρωτας της Ελληνογερμανίδας καλλονής, που παράλληλα είναι και μάνατζερ της, αλλά και πολλών διάσημων καλλιτεχνών;

Πρόκειται για τον 32χρονο, μάνατζερ του Νίκου Βουρλιώτη, Δημήτρη Δαλάκο!

Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε μία πολυτελή μεζονέτα στο Ψυχικό, όπου ζει και τον έρωτά του!

Έναν έρωτα που μπορεί η Λάουρα να μην τον διαφημίζει, ωστόσο είναι πολύ ευτυχισμένη, σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον!

 H Λάουρα Νάργιες γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, στην πόλη Menden. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μεγάλη αδελφή της. Μπορεί να τη βλέπετε γλυκιά και εύθραστη, αλλά ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, οπότε κρύβει μέσα της μια... αγριόγατα. 



Η Λάουρα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πέρυσι, μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1 - παρουσίαζε θέματα τεχνολογίας στην εκπομπή "Escape"-, ωστόσο δραστηριοποιείται εδώ και μερικά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης.



Η παρθενική της εμφάνιση έγινε στη σκηνή του "Show you think you can dance" πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Όλοι τότε είχαν ξετρελαθεί  με τον 19χρονο... τυπάκι από τη Γερμανία με το ατημέλητο κούρεμα και τα εκκεντρικά piercing, που χόρευε hip hop.

Εχει αδυναμία στη σοκολάτα και το κακάο, ενώ τρέμει το σκοτάδι, ειδικά ύστερα απο μία ταινία θρίλερ! Η ίδια θυμάται πως γύρω στα οκτώ της χρόνια έκλαιγε, επειδή δεν είχε μακριά, ξανθά μαλλιά και καταγάλανα μάτια, όπως το αγαπημένο της cartoon, η "Sailor moon", για το οποίο είχε δημιουργήσει και fan club με τις κολλητές της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...