Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αμαλιάδα: Τα χρέη τον οδήγησαν στην «εξαφάνιση»!

Την «εξαφάνιση» επέλεξε επιχειρηματίας από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, μην μπορώντας να αντέξει το «βάρος» των οικονομικών του προβλημάτων.

Χθες το πρωί, τα μέλη της οικογένειάς του δεν τον βρήκαν στον σπίτι, αντίθετα όμως, βρήκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σημείωμα με το οποίο τους εξηγούσε τους λόγους της «εξαφάνισής» του και των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο των καταστημάτων εστίασης και πιο πριν στον χώρο των τροφίμων, εκτός από τους λόγους της εξαφάνισης άφησε στο σημείωμά του και οδηγίες, στον συνέταιρό του, σχετικά με την διαχείριση της επιχείρησής του.

Η οικογένειά του προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, αλλά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, παρά μόνο το απόγευμα που ο επιχειρηματίας ενεργοποίησε το κινητό του τηλέφωνο και τους τηλεφώνησε ο ίδιος.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, όπου η εφ. «Πατρίς» επικοινώνησε με την Αστυνομία, η εξαφάνιση του επιχειρηματία δεν είχε δηλωθεί ακόμα επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...