Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Εθνική πόλο γυναικών: «Mη μείνουμε στις... φωτογραφίες!»

Η Γιούλη Λαρά μιλάει στο gazzetta.gr για την ξέφρενη πορεία της Εθνικής πόλο γυναικών, που παρά τα προβλήματα και την αδιαφορία «διψάει» για νέες προκλήσεις και τίτλους!

Πιστά στο ραντεβού τους για μια ακόμα φορά, τα «χρυσά κορίτσια» του ελληνικού αθλητισμού βρίσκονται μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου στη Σαγκάη κοντά σε μία ακόμα τεράστια διάκριση. Τον Ευρωπαϊκό τίτλο στο Αϊτχόφεν απέναντι στην... παλιά γνωστή Ιταλία.

Η Γιούλη Λαρά, μέλος της... παλιάς φρουράς της Εθνικής, έχοντας παρουσία στο ασημένιο μετάλλιο των Ολυμπιακών του 2004, μιλάει στο gazzetta.gr για το «μέταλλο» της ομάδας, τις προσωπικότητες που κάνουν τη διαφορά, τις υποσχέσεις που μένουν στα λόγια από την Πολιτεία, οι εκπρόσωποι της οποίας φωτογραφίζονται με την ομάδα στα καλά και μετά... δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα, καθώς και τους μεγάλους στόχους της.

 Νιώθετε ότι σας θυμούνται στα καλά και στη συνέχεια σφυρίζουν αδιάφορα;
«Βέβαια, αυτό είναι το κλασικό... Επειδή μπορούμε να γυρίσουμε με μία επιτυχία, η οποία είναι πολύ κοντά στην προηγούμενη στη Σαγκάη και επειδή συνεχίζουμε και η προσπάθειά μας δεν σταματάει, εύχομαι  ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα φωτογραφηθούμε απλά και μετά κανείς δεν θα σηκώνει το τηλέφωνο και ότι τα προβλήματα θα λυθούν και θα καταφέρουμε να κάνουμε απλά τη δουλειά μας. Τώρα πιο πολύ ασχολούμαστε με τα άλλα, παρά κάνουμε τη δουλειά μας, όταν έχεις τόσα πράγματα στο κεφάλι είναι δύσκολο να αφοσιωθείς».

Έχεις συνδέσει το όνομά σου με τη χρυσή εποχή αυτής της ομάδας. Μία ακόμα διάκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί το μεγάλο όνειρο;
«Σίγουρα εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση για την Τεργέστη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο βασικός στόχος είναι η επίτευξη της εισόδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να προβλέψω κάτι. Σίγουρα είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός και από και έπειτα, μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε μακριά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...