Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μαφιόζικη εκτέλεση 25χρονου κτηνοτρόφου έξω από τα Χανιά

Tου έστησαν καρτέρι θανάτου και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ αδειάζοντας στο κορμί του όλο τους το μίσος. Το σώμα του 25χρονου θύματος βρέθηκε διάτρητο από 13 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο του.
 
Η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε λίγο πριν τις 16.00 στην εθνική οδό, λίγο έξω από τα Χανιά. Ο 25χρονος κτηνοτρόφος οδηγούσε το τζίπ του, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο που μετέφερε τους άγνωστους δράστες, τον προσπέρασε και του έκλεισε το δρόμο.

Πίσω από το μοιραίο αυτοκίνητο ακολουθούσε ένα ακόμη αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε φίλος του 25χρονου και μέσα επέβαινε και ο αδερφός του.

Ο 25χρονος μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, είχαν πάει το πρωί για να πάρουν ζωοτροφές. Τα δύο αυτοκίνητα ήταν φορτωμένα γι' αυτό και η ταχύτητά με την οποία κινούνταν ήταν μικρή. Μετά τη στυγερή δολοφονία, ο δράστης φέρεται να πήγε και στο δεύτερο αυτοκίνητο, με σκοπό να σκοτώσει και τον αδερφό του θύματος.

Ο δολοφόνος πρόλαβε να διαφύγει πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Στην περιοχή έφτασε γρήγορα και ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά. Ο 25χρονος ήταν ήδη νεκρός και το σώμα του, γεμάτο από τις σφαίρες. H σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους, για να μάθουν περισσότερα και να φτάσουν στα ίχνη των δολοφόνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...