Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η Nova έκοψε την μετάδοση του Alter.

Κουρής και Nova  υπέγραψαν τη λύση της σύμβασής τους για να φιμωθούν οι εργαζόμενοι. Όπως αναφέρει ο οδηγός προγράμματος στην συχνότητα του Alter, η Nova διακόπτει από σήμερα 26/1 την μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού από τις συνδρομητικές της υπηρεσίες, καθώς λύθηκε η σύμβαση των δύο εταιριών. 
 
Με την κίνηση αυτή το κανάλι του Περιστερίου μπαίνει στο περιθώριο και γράφονται οι τίτλοι τέλους, καθώς η Νova έχει αναλάβε,ι ανάμεσα στα άλλα και την αναλογική μετάδοση του σταθμού σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος. Το Alter τις προσεχείς ημέρες αναμένεται α περιορίσει την μετάδοση του μόνο στις μεγάλες πόλεις και την Αθήνα.

Οι εργαζόμενοι στο μεταξύ αρνούνται κατηγορηματικά το σχέδιο Κουρή, θεωρώντας ότι η πρόταση για καταβολή μόνο μέρος των οφειλομένων δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα για την επαναλειτουργία του σταθμού. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνολικές οφειλές από την διοίκηση προς τους εργαζόμενους ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια Ευρώ!!!!! Κι αυτό καθώς εδώ και περίπου ένδεκα μήνες οι τεχνικοί και δημοσιογράφοι του σταθμού παραμένουν απλήρωτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...