Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Κωστόπουλος έκλεισε το PEOPLE - Πουλάει περιοδικά - Απεργία στα ραδιόφωνα του...

Μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας και ως συνέπεια των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρίας IMAKO, η ελληνική έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού People περνά στην ιστορία.

Τη στιγμή που είναι έντονη η φημολογία για προσπάθειες του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου να υπαχθεί η ΙΜΑΚΟ στο άρθρο 99, το προσωπικό του περιοδικού People ενημερώθηκε χθες ότι αναστέλλεται η λειτουργία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας ανακοίνωσε ότι "μετά την πλήρη αποπληρωμή των χρεωστούμενων δεδουλευμένων όλων των εργαζόμενων τεχνικών στον ραδιοσταθμό SFERA, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε και κηρύσσει την λήξη της απεργίας για τον εν λόγω ραδιοσταθμό. Η απεργία για τους ραδιοσταθμούς NITRO και DERTI συνεχίζεται κανονικά".

Παράλληνα συνεχίζεται το ΕΜΠΑΡΚΓΟ των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΦΕ.

Το portfolio της Imako περιλαμβάνει κορυφαίες εκδόσεις όπως: Nitro, In Style, Esquire, DownTown, Pink Woman, Top Gear, Maxim, OK!, People, Golden List Greek Hotels and Villas, Golden List Party Guide, Food, και Golden List Winter Hotels.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΙΜΑΚΟ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Αττικές Εκδόσεις του Θ. Φιλιππόπουλου για την πώληση του Yupi.gr και του περιοδικού ΟΚ!

Εργαζόμενοι μας έστειλαν το παρακάτω σχόλιο:

Τέλος στη «σιωπή των αμνών»

Στην ΙΜΑΚΟ είμαστε απλήρωτοι για περισσότερο από τρεις μήνες. Παρά τις διαρκείς ενοχλήσεις μας προς την εργοδοσία, η τελευταία αρνείται να μας καταβάλει τα δεδουλευμένα μας. Ο μεγαλοκαρχαρίας  Πέτρος Κωστόπουλος -είχε απολύσει τις εκπροσώπους των εργαζομένων με συνοδεία αστυνομικών- λειτουργεί εκβιαστικά και προωθεί την αμισθί ομηρία των εργαζομένων υπό την απειλή της ανεργίας. Έχοντας θησαυρίσει τόσα χρόνια στις πλάτες των εργαζομένων μάς πετάει στον δρόμο. Πριν από έναν μήνα περίπου χαρακτήρισε τους απλήρωτους υπαλλήλους του «τσιμπούρια στον σβέρκο του» και ζήτησε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για να σώσουμε την εταιρεία του. Άραγε έτσι δουλεύετε εσείς και η σύζυγός σας στον ΑΝΤ1, απλήρωτοι; Απολαμβάνοντας εσείς και η σύζυγός σας τη δημοσιότητα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει και μαθαίνουμε από διάφορες ιστοσελίδες ότι ετοιμάζετε προσφυγή στο άρθρο 99. Κύριε Κωστόπουλε, οι εργαζόμενοι ξύπνησαν και δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τα δεδουλευμένα μας, αφού εσείς με τις πλάτες της πολιτείας μάς εμπαίζετε. Με αλληλεγγύη, ενότητα και αγώνα θα μας βρείτε απέναντί σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
 
 
ΕΜΠΑΡΚΓΟ των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές μπήκε από σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΦΕ....
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...