Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΜΠΑΡΚΓΟ των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές

ΕΜΠΑΡΚΓΟ των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές μπήκε από σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΦΕ.


Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (και μετά από συνάντηση με τους συναδέλφους που συνεργάζονται συστηματικά με τις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ), σας ενημερώνουμε πως η Ε.Φ.Ε  αποφάσισε  να προκηρύξει ΕΜΠΑΡΚΓΟ στις παραπάνω εκδόσεις, καθώς χρωστάνε (απλήρωτα) τιμολόγια πολλών χιλιάδων ευρώ – και μάλιστα προηγούμενων ετών- ενώ οι  επιταγές που έχουν δώσει είναι κατά κανόνα ακάλυπτες και «σκάνε» καθημερινά. Δεν δίνουμε ούτε μία φωτογραφία στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ (και αποκλείουμε την πρόσβαση στους server μας) μέχρι να εξοφλήσει και τον τελευταίο συνάδελφο".

Η Imako Media S.A είναι ένας από τους μεγαλύτερους  Ομίλους εταιριών στην Ελληνική αγορά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και επικοινωνίας. Η εταιρία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1995 από τον Πέτρο Κωστόπουλο και έκτοτε έχει καθιερωθεί σε ηγετική θέση μετρώντας 15 χρόνια επιτυχημένης και συνεχώς αναπτυσσόμενης πορείας στον χώρο των media. Οι δραστηριότητες της Imako περιλαμβάνουν εκδόσεις περιοδικών, ειδικών εκδόσεων, εταιρικών εκδόσεων, την έκδοση βιβλίων καθώς και το ραδιόφωνο, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τις εκτυπώσεις.

Το portfolio της Imako περιλαμβάνει κορυφαίες εκδόσεις όπως: Nitro, In Style, Esquire, DownTown, Pink Woman, Top Gear, Maxim, OK!, People, Golden List Greek Hotels and Villas, Golden List Party Guide, Food, και Golden List Winter Hotels.

Οι πιο σημαντικοί πελάτες της Imako σε επίπεδο εταιρικών εκδόσεων είναι: το Diners Club, η Citibank Greece, η Aegean Airlines, η Anek Lines, το Mall, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ, τα ξενοδοχεία Elouda, τα ξενοδοχεία Aldemar, τα πολυκαταστήματα Attica καθώς και τα F Fokas και πολλοί άλλοι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...