Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σπυρόπουλος

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος που βρίσκεται από χθες σε ιδιωτικό νοσοκομείο και νοσηλεύεται λόγω προβλήματος που είχε στο πόδι του. Ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να μπει εκτάκτως στο χειρουργείο.
 
Το εν λόγω πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον γνωστό ηθοποιό από παλιά, δεδομένου του το ότι έπαιζε και μπάσκετ. Και παρόλο που ο ίδιος προσέχει πολύ φαίνεται πως δεν θα γλυτώσει το χειρουργείο.
 
Όπως ακούσαμε στο “Μες στην καλή χαρά”, ο γνωστός ηθοποιός τον τελευταίο καιρό, άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις και πήγε στον γιατρό. Εκείνος του είπε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά αν ο πόνος συνεχίσει και το συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του αλλάξει χρώμα, θα πρέπει να εξεταστεί ξανά. Έτσι και έγινε και μόλις ο ίδιος είδε πως η κατάστασή του επιδεινώθηκε βρέθηκε ξανά στον θεράποντα ιατρό του, που κατέληξε στο ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.
 
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι πάσχει από μία μεγάλη φλεγμονή που λέγεται υποδερματίτιδα και θα υποβληθεί σε εγχείρηση, πιθανότατα τη Δευτέρα.
 
Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...