Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αποχώρησαν από το γραφείο του Βρούτση τα μέλη του ΠΑΜΕ



Κατάληψη έξω από το γραφείο του Γιάννη Βρούτση στον όγδοο όροφο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου έκαναν μέλη του ΠΑΜΕ. Κλήθηκαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, που έριξαν ξύλο και χημικά στους καταληψίες.

Τελικά αποχώρησαν τα 40 περίπου μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν καταλάβει τον 8ο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Εργασίας όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Γιάννη Βρούτση. 

Πορεία προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών πραγματοποιούν αυτή την ώρα περίπου 100 διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, μέσω των οδών Πεσμαζόγλου και Χαριλάου Τρικούπη, συνοδευόμενοι από διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες συναδέλφους τους που νωρίτερα είχαν καταλάβει το γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Έξω και γύρω από το υπουργείο Εργασίας παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πριν από λίγο δόθηκαν στην κυκλοφορία οι οδοί Σταδίου και Πεσμαζόγλου.

Στο μεταξύ σε περίπου 30 προσαγωγές διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι είχαν καταλάβει το γραφείο του υπουργού Εργασίας, προχώρησε η αστυνομία. Νωρίτερα ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να εμποδίσει το λεωφορείο με τους προσαχθέντες να αποχωρήσει, κάνοντας αλυσίδα γύρω από το μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ ένας διαδηλωτής χτύπησε με το κράνος του το παρμπρίζ και προκάλεσε φθορές.

Το λεωφορείο με τους προσαχθέντες αποχώρησε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ. Μέσα στο λεωφορείο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και δύο τραυματίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...