Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Σύρος: Πού φαντάζεστε ότι έκρυβε ταξιδιώτης, το ''ένοχο'' μυστικό του;

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο λιμάνι και άρχισαν να τον ψάχνουν - Αρχικά δεν βρέθηκε τίποτα πάνω του. Όταν όμως οι έρευνες συνεχίστηκαν...

H σύλληψη του 42χρονου Έλληνας, έγινε την Τρίτη (22-01-2013) και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αστυνομικοί ακινητοποίησαν στο λιμάνι της Ερμούπολης τον 42χρονο, λίγο μετά την άφιξη του με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Ο έλεγχος μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν για τους αστυνομικούς, αφού στις αποσκευές και στις τσέπες του 42χρονου δε βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Επειδή όμως υπήρχαν βάσιμες πληροφορίες ότι ο 42χρονος διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικές έρευνες προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω. Μετέφεραν τον ύποπτο για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και μετά από πολύωρη διαδικασία, προέκυψε ότι έκρυβε τα ναρκωτικά στον πρωκτό του!

Από την αποβολή των ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 30 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...