Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Δύο σοβαρά τραυματίες σε αστυνομική καταδίωξη

Δύο νεαροί, ηλικίας 16 και 19 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Κρήτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε και έπεσαν από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματίες δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς το δίκυκλο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη από δύο αστυνομικούς.

Στην παραλιακή λεωφόρο και στις εκβολές του ποταμού Γιόφυρου, το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε στον χώρο όπου γίνονται έργα ανάπλασης από τον δήμο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους δύο νεαρούς -που είχαν τραυματιστεί σοβαρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά του ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ωστόσο, δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της Κρήτης και εξεταζόταν το ενδεχόμενο να μεταφερθούν εκτός Κρήτης .

Τελικά σήμερα το πρωί βρέθηκαν δύο θέσεις στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου νοσηλεύονται, με τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα. Η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν συλληφθεί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...