Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επεισόδιο μεταξύ του Γ.Καμίνη και δημοτικού συμβούλου της Χρυσής Αυγής

Έντονη φραστική επίθεση εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, Γ.Βουλδής κατά του δημάρχου Αθηναίων Γ.Καμίνη και συμβούλων άλλων παρατάξεων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, την ώρα της συζήτησης για την έκρηξη της ρατσιστικής βίας μετά και την πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά 27χρονου Πακιστανού στα Πετράλωνα.

Όλες οι παρατάξεις, εκτός της Χρυσής Αυγής, καταδίκασαν τη δολοφονία του 27χρονου αλλοδαπού, ενώ κατά τη συζήτηση τονίσθηκε ότι στο σπίτι του ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σοφιανός πρόσθεσε ότι παρά τις εξαγγελίες για δημιουργία ειδικών τμημάτων αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας στην Αστυνομία, οι μετανάστες που προσέρχονται σε αστυνομικά τμήματα για να καταγγείλουν ξυλοδαρμούς ή επιθέσεις και δεν έχουν άδειες νομιμότητας, συλλαμβάνονται προκειμένου να απελαθούν και τα περιστατικά αποσιωπώνται.

Ο κ. Βουλδής διαμαρτυρήθηκε για στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, ενώ εκτός μικροφώνου είπε,  μεταξύ άλλων: «Σιγά μην κάνουμε και ερωτική εξομολόγηση στους μετανάστες». Μίλησε απαξιωτικά αναφερόμενος σε συμβούλους άλλων παρατάξεων, ενώ διέκοπτε συνέχεια όταν ο δήμαρχος Αθηναίων ανακεφαλαίωνε τα αίτια των φαινομένων βίας.

Ο κ. Βουλδής συνέχισε τα σχόλια την ώρα της ομιλίας του δημάρχου, ο οποίος κάποια στιγμή είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Σώματος: «Εάν συνεχισθεί αυτό, σας ζητώ να τον βγάλετε καροτσάκι έξω». Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε και απευθυνόμενος απειλητικά προς το δήμαρχο είπε: «Έλα να με βγάλεις έξω», ενώ τρία άτομα που ήταν κοντά του άρχισαν να εκστομίζουν ύβρεις εναντίον του δημάρχου, πριν τελικά αποχωρήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...