Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κυβέρνηση: "Ο Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ “στοχοποίησε” το Mall - -Αθλιότητες λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Διαμαντόπουλος ντυμένος... Superman

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά η κυβέρνηση μετά τις τελευταίες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είπε πως “τρομοκρατία είναι το αυθαίρετο Mall του Λάτση”.

Η κυβέρνηση εκτιμά πως ο κ. Διαμαντόπουλος “στοχοποίησε” το Mall, το οποίο λίγες ημέρες μετά δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση.

«Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα.

Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Επίσης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ


Όπως αναμενόταν ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε άμεσα στη δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης για  τοποθέτηση του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου σχετικά με το Mall.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «άθλια επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης με σκοπό την τρομοκράτηση της κοινωνίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ακόμη ότι «αποκαλύπτονται πλήρως οι σχεδιασμοί του κ. Δένδια και των ομοίων του, οι οποίοι πλέον στρέφονται ευθέως εναντίον της δημοκρατίας. Η στρατηγική της έντασης και του εμφύλιου διχασμού επιστρατεύεται για να δικαιολογήσει την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...