Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Πάτρα: Κατέρρευσε σε καφετέρια - Πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πλησιάσει ασθενοφόρο!

Χάθηκαν πολύτιμα λεπτά και ο 57χρονος ''έφυγε'' προδωμένος από την καρδιά του - Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν...

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ (22-01-2013) στις 22.00 περίπου σε κατάστημα του πεζοδρόμου της Ρήγα Φεραίου, καθως ένας πολίτης κατέρρευσε και όπως έγινε γνωστό αργότερα, αφου μεταφέρθηκε το νοσοκομείο τελικά εξέπνευσε προδωμένος απο την καρδιά του.

Πρόκειται για έναν τον 57χρονο που επισκέφθηκε καφέ της Ρήγα Φεραίου στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν κάποιος δικός του άνθρωπος. Το τραγικό περιστατικό όμως λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τον άτυχο άνδρα δεν μπορούσε να φτάσει στο ύψος του καταστήματος εξαιτίας της προχειρότητας των σχεδιασμών στο πεζόδρομο και ορισμένων ασυνείδητων αδηγών.

Συγκεκριμένα το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να μπει στον πεζόδρομο απο τη Γεροκωστοπούλου επειδή ακριβώς μπροστά βρίσκονταν σταθμευμένα οχήματα. Σύμφωνα με το dete.gr, χρειάστηκε ακόμη και η πρόσβαση πολιτών οι οποιοι έσπρωξαν ένα από τα αυτοκίνητα, για να περάσει το ασθενοφόρο το οποίο μάλιστα αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν στη Ρήγα Φεραίου και να φύγει πάλι απο τη οδό Γεροκωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...