Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Άγριο επεισόδιο μεταξύ Λυκουρέντζου – Μουρούτη στην Νέα Δημοκρατία

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, όταν ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος λογομάχησε έντονα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Γιώργο Μουρούτη.

Η σύσκεψη των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά στον τρίτο όροφο των γραφείων του κόμματος, «τινάχθηκε» στον αέρα, με τις φωνές και τις σκληρές φράσεις να ακούγονται στον διάδρομο.

«Μας διαλύεις το κόμμα. Τι πράγματα είναι αυτά. Τι κάνετε;» φέρεται να είπε ο Γιώργος Μουρούτης στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την κατάσταση που παρουσιάζει ο κομματικός μηχανισμός, λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών.

Η μομφή του κ. Μουρούτη δεν έμεινε αναπάντητη από τον κ. Λυκουρέντζο. Ο βουλευτής Αρκαδίας αντέδρασε, και φανερά εκνευρισμένος, σηκώθηκε από την καρέκλα του, διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος, ανταπάντησε προσωπικά με επιθετικό ύφος στον κ. Μουρούτη και αποχώρησε από το γραφείο του κ. Σαμαρά, οργισμένος.

Κάποιοι λένε ότι υπέβαλλε προφορικά και την παραίτησή του ο κ. Λυκουρέντζος, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς έχουν ενεργοποιηθεί και άλλα στελέχη να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Μουρούτης πάντως, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για την λογομαχία, στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, είπε πως πρόκειται για την «τεράστια φαντασία των δημοσιογράφων».
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...