Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

11.000 Έλληνες μικροομολογιούχοι οδηγούνται στην απόγνωση

Η Ελληνική Κυβέρνηση είχε διαβεβαιώσει τους μικρο-ομολογιούχους ότι δεν θα χάσουν τα χρήματά τους και τώρα τους αναγκάζει να «κουρέψουν τις οικονομίες τους


Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το αναγκαστικό «κούρεμα» που υπέστησαν οι μικροομολογιούχοι:

«Τα αιτήματα των μικροομολογιούχων που εξωθήθηκαν σε αναγκαστικό «κούρεμα» οικονομιών μίας ζωής είναι απολύτως δίκαια και η Κυβέρνηση οφείλει να τους ακούσει να τους σεβαστεί και άμεσα να πάρει πρωτοβουλίες.

Ομολογιακοί τίτλοι, φυσικών προσώπων Ελλήνων ιδιωτών «κουρεύονται», παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης, ότι οι αποταμιεύσεις στο Ελληνικό Δημόσιο είναι εξασφαλισμένες.

Οι 11.000 Έλληνες μικροομολογιούχοι οδηγούνται στην απόγνωση. Πρέπει άμεσα να προχωρήσει η Κυβέρνηση σε σχέδιο αποζημίωσής τους. Δεν είναι μόνο η απώλεια περιουσιών ελλήνων πολιτών. Πρέπει να αποκατασταθεί η κατάφορη αδικία, που εκπορεύεται από την εμπαιγμό της Κυβέρνησης απέναντι στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...