Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Kάλεσμα Βενιζέλου στους διαγραμμένους του ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα στους διαγραμμένους να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, εφόσον συμφωνούν με την πολιτική του, θα απευθύνει ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, την Παρασκευή το μεσημέρι κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, σε μια προσπάθεια να σηματοδοτήσει την «συστράτευση του προοδευτικού χώρου» ενόψει των κρίσιμων εκλογών.
Το θέμα τέθηκε στο άτυπο ηγετικό όργανο που συνεδρίασε υπό τον κ. Βενιζέλο στην Ιπποκράτους. Εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τις προθέσεις του για επιστροφή των διαγραφέντων και σύμφωνα με πληροφορίες ουδείς εξέφρασε αντίρρηση. «Ασφαλώς και θα επιστρέψουν. Πήραμε τη σωστή απόφαση» έλεγε αμέσως μετά προς το «iefimerida» κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας. «Δεν πρόκειται να ζητήσει δηλώσεις νομιμοφροσύνης, αλλά θα πρέπει όσοι επιστρέψουν στα ψηφοδέλτια να συμφωνούν με την πολιτική του Κόμματος» πρόσθετε ο ίδιος.
Στην συνεδρίαση που διήρκησε 3 ώρες μετείχαν οι κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Χρήστος Παπουτσής, Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Μίμης Ανδρουλάκης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Πέτρος Ευθυμίου και Χρήστος Πρωτόπαπας και η εκπρόσωπος Τύπου κυρία Φώφη Γεννηματά.
Αναλύθηκε η προεκλογική τακτική του ΠΑΣΟΚ και το ολοκληρωμένο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης που θα αποτελέσει τον προεκλογικό καμβά του Κινήματος. Σύμφωνα με τα στελέχη της Ιπποκράτους, η κύρια λέξη που θα την διατρέχει θα είναι η «αλήθεια».
Ο κ. Βενιζέλος ειδοποίησε τα στελέχη του να είναι «stand by» το Σαββατοκύριακο καθώς θα υπάρξει και άλλη τέτοια συνεδρίαση με την ίδια σύνθεση και ζήτησε μέχρι αύριο να έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους για τις προεκλογικές δράσεις του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και ο κ. Χρήστος Παπουτσής, κατά τη συνεδρίαση, άφησαν αιχμές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοίδη στον οποίο επέστησαν την προσοχή για το θέμα χώρων κράτησης των μεταναστών. «Είναι ευαίσθητο θέμα, πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή» είπαν κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Το μεσημέρι της Παρασκευής συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και της Εθνικής Αντιπροσωπείας Νεολαίας, οι Γραμματείς των Νομαρχιακών και Τομεακών Επιτροπών, οι Γραμματείς των Τομέων του Εθνικού Συμβουλίου, οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...