Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Παράταγε το παιδί της σε ένα πάρκινγκ για να συναντάει τον εραστή της!

Έναν απίστευτο τρόπο είχε βρει μία κυρία στην Πάτρα προκειμένου να βρίσκεται με τον εραστή της. Έφευγε από το σπίτι με το παιδάκι της, το άφηνε σε έναν ανυποψίαστο ιδιοκτήτη πάρκινγκ μαζί με το αυτοκίνητό της -με την δικαιολογία πως πήγαινε στον γιατρό- και αυτή στην συνέχεια πήγαινε στο ξενοδοχείο...

Συγκεκριμένα, η κυρία στάθμευε το αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ στο κέντρο της Πάτρας, μετέφερε πάντα το παιδί της και «παρακαλούσε» τον ιδιοκτήτη ή τον υπάλληλο βάρδιας να το προσέχουν γιατί έπρεπε να επισκεφθεί τον γιατρό, σύμφωνα με το dete.gr.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ προθυμοποιήθηκε να κάνει... και την νταντά, σκεπτόμενος πως η γυναίκα μπορεί να μην είχε που να αφήσει το παιδί.Το παιδί κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης το οδήγησε στον χώρο που υπάρχει τηλεόραση και του είπε να καθίσει εκεί μέχρι να έρθει η μητέρα του!Μόνο που το ραντεβού με τον γιατρό κράτησε... δύο ώρες!

Την επόμενη εβδομάδα, το σκηνικό δεν άλλαξε, ωστόσο ο γνωστός επιχειρηματίας λόγω της «πολύωρης» προηγούμενης καθυστέρησης, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να δει που θα πάει! Η κυρία περπάτησε, δεν μπήκε σε καμία από τις γύρω πολυκατοικίες και έφθασε κοντά... στην παραλιακή ζώνη της πόλης! Μπήκε σε γνωστό ξενοδοχείο και προφανώς ανέβηκε σε κάποιο δωμάτιο.

Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ έμεινε με ανοιχτό το στόμα καθώς ενώ το παιδάκι της είχε «κολλήσει» τα μάτια του στην τηλεόραση επί 2 ώρες, η μαμά του απολάμβανε προσωπικές στιγμές με τον εραστή της στο ξενοδοχείο!Η κυρία επέστρεψε δύο ώρες μετά, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ, επιβίβασε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητό της και έφυγε!

Ο σύζυγός της, επιχειρηματίας της πόλης νόμιζε πως το παιδί του... έχει πάει βόλτα με τη μαμά! Και που να ήξερε πως η σύζυγός του χρησιμοποιούσε ως «κάλυψη» τον γιο τους... για να συναντά τον αγαπημένο της... στο σχεδόν παραλιακό ξενοδοχείο!

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ δεν ανακατεύτηκε στη σχέση του ζευγαριού (έστω και αν γνωρίζει τον σύζυγο) σκεπτόμενος πως θα μπορούσε να βρεθεί και μπλεγμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...