Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κατέθεσε στον ανακριτή ο Ντέμης για το κύκλωμα τοκογλύφων

Την πόρτα του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του κυκλώματος τοκογλυφίας που αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη πέρασε σήμερα ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία δανείστηκε με τοκογλυφικούς όρους μεγάλο χρηματικό ποσό από εμπλεκόμενους στην υπόθεση κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας.

Ο Ντέμης φορώντας αμάνικο μπουφάν και κοντομάνικη μπλούζα εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή χωρίς την παρουσία δικηγόρου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι δεν ενεπλάκη σε καμία παράνομη πράξη διαψεύδοντας ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού. Μάλιστα ανέφερε ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν από τους κατηγορούμενους.

Ο ίδιος δε θέλησε να κάνει δηλώσεις βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή. Με την ιδιότητα του κατηγορούμενου σήμερα προσήλθαν στον ανακριτή άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο ίδιο κύκλωμα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.



agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...