Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκαν 15 στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ

Την παραίτησή τους από τις θεσμικές θέσεις που κατέχουν ανακοίνωσαν 15 στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας του Κινήματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική του κόμματος.

«Οι ψευδαισθήσεις για όλους μας τελείωσαν. To ΠΑΣΟΚ, μπροστά σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας και το λαό μας, αρνήθηκε κάθε προοδευτική λύση και αφομοίωσε τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα που της επιβλήθηκε από το εξωτερικό. Έπαψε να είναι σοσιαλιστικό, όταν όλοι οι χειρισμοί ευνοούσαν τους λίγους και οδηγούσαν στην εξαθλίωση τους πολλούς. Έπαψε να είναι πατριωτικό όταν επέλεξε να μην διεκδικεί τα δίκαια του Ελληνισμού. Έπαψε να αποτελεί φορέα δημοκρατίας για την χώρα όταν επέλεξε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση με μη αιρετό πρωθυπουργό με συμμετοχή της δεξιάς και της ακροδεξιάς» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε κοινή επιστολή που έστειλαν στο γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Τα περισσότερα από τα εν λόγω στελέχη προέρχονται από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και το ρεύμα των «Νέων Σοσιαλιστών».

Οι υπογράφοντες το κείμενο προέρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας και δεν ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, το κείμενο υπογράφουν οι εξής: Αντώνης Ελευθεριάδης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και του Πολιτικού Συμβουλίου της Νεολαίας, Νίκος Στεφάνου, Θεοδώρα Χατζηπέτρου (μέλη Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ), Απόστολος Πέλλιος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πετρούλα Ρέντζου, Δήμος Ξηντάρης, Ακης Καλαμάρας, Μαρία Παππά, Θοδωρής Τσότσος, Πέτρος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Σταμάτης, Παναγιώτης Τζιβάνης, Γιώργος Κουγιουμτζόγλου, Αλέξανδρος Ζήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...