Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ανήλικος κλέφτης φώναξε... "ενισχύσεις" για να δείρει αστυνομικό!

Ένα απίστευτο περιστατικό με επίθεση κατά αστυνομικού από έναν ανήλικο κλέφτη με δύο συνεργούς του αναστάτωσε το μεσημέρι τα Χανιά. 


Όπως γράφει το flashnews.gr όλα ξεκίνησαν, όταν πριν από 20 περίπου ημέρες, ένας ανήλικος αποπειράθηκε να διαρρήξει, στην περιοχή των Μουρνιών Χανίων, το σπίτι συγγενούς ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Τότε ο νεαρός έγινε αντιληπτός και έφυγε πριν προλάβει να κλέψει κάτι ωστόσο σήμερα η συγγενής του αστυνομικού τον είδε να περιφέρεται και πάλι στην περιοχή, τον αναγνώρισε και ειδοποίησε τον αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να του κάνει έλεγχο.

Ο ανήλικος έφυγε τρέχοντας αλλά επέστρεψε μαζί με δύο φίλους του, που είναι αδέρφια, οι οποίοι κρατώντας ξύλα επιτέθηκαν κατά του αστυνομικού χτυπώντας τον!

Οι τρεις συνέχισαν να τον χτυπούν και αφού το θύμα επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ανήλικο και τους άλλους δύο ενήλικους.

Διαπιστώθηκε πως και οι τρεις έχουν κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και αρπαγές τσαντών, ενώ ο ένας από τα δυο ενήλικα αδέλφια, όταν ήταν ανήλικος είχε εκτίσει ποινή και σε αναμορφωτήριο.

Μαζί τους συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...