Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ρέθυμνο: Συνελήφθη εκπαιδευτικός που ντυνόταν με γυναικεία ρούχα

Η προκλητική συμπεριφορά εκπαιδευτικού της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης οδήγησε, μετά από σχετική καταγγελία, σε σύλληψη του, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της ασφάλειας, μετά από καταγγελία δύο 21χρονων, μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο 45χρονος εκπαιδευτικός και τον συνέλαβαν, με τις κατηγορίες της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, της πορνογραφίας ανηλίκων καθώς και κατηγορίες που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα.

Οι δύο νεαροί ενημέρωσαν τις αρχές πως ο εκπαιδευτικός, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου απέναντι από το σπίτι τους, προκαλούσε ντυμένος προκλητικά με γυναικεία ρούχα, προέβαινε σε ακόλαστες πράξεις και βιντεοσκοπούσε εσωτερικούς χώρους του δικού τους σπιτιού.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν 26 βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, έξι κάρτες μνήμης, δύο γυναικείες περούκες και μία νάιλον τσάντα με γυναικεία εσώρουχα.

Σε μία από τις συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, οι αστυνομικοί βρήκαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς, που διέμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο όπου συνελήφθη, βρίσκεται αυτή την ώρα ενώπιον της δικαιοσύνης, με τη διαδικασία του αυτόφωρου για τις παραπάνω κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...